Miten voimme estää H.pylori-infektion elämässä?

- Oct 14, 2020-

1. Pese kädet ennen ja jälkeen aterioiden: Se tuntuu yksinkertaiselta taatulta, mutta aina on joitain ihmisiä, jotka eivät kiinnitä huomiota tähän yksityiskohtaan. He pesevät kätensä huolimattomana ja epätaististi. Käsien bakteereja on vaikea puhdistaa, on parasta pestä ne antiseptisellä saippualla.


2. Pese raa'at ja kylmät ruoat: Kun menet ostamaan meloneja ja hedelmiä, haluan aina maistaa niitä. Ne eivät näytä olevan mitään. Itse asiassa monet valitsevat heidät. Meloneissa ja hedelmissä on monia bakteereja. Pese ne ennen kuin syöt ne raakana. Puhdas, on parasta liota hedelmiä suolavedessä tai etikkavedessä 10-20 minuuttia ennen syömistä. Ne, jotka voidaan kuoria, syödään parhaiten kuorittuina.


3. Ryhmäaterioihin on parasta käyttää jaettua ateriajärjestelmää: kun syöt yhdessä, valmista tavallinen lusikka ja syömäpuikot ja jaa sitten ateria omaan lautaseen tai kulhoon. On parasta tuoda omat erityiset kulhot ja syömäpuikot, kun syöt ulkona. . Bakteeri- tai virusinfektion välttämiseksi.


4. H.pylori-potilaiden kotona on kiinnitettävä huomiota astian eristämiseen: Kun kotona on tällainen potilas, meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, että heidän astiansa erotellään väliaikaisesti perheenjäsenen astiastosta sen varmistamiseksi, että potilas ei tartuta perheenjäsentä. Se voi palata normaaliin tilaan parantamisen jälkeen.


5. Kiinnitä huomiota valkosipulin ja propoliksen syömiseen ruokavaliossasi: Yleensä valkosipulin ja propoliksen syöminen ruokavaliossa voi auttaa tappamaan H.pylorin. Se voi myös estää tämän taudin esiintymisen. Lisää erityisesti valkosipulia sekoittamalla kylmiä ruokia kesällä.


6. Jos tunnet aina vatsavaivoja, sinun on mentävä sairaalaan tutkittavaksi