Kuinka H.pylori tarttuu

- Aug 21, 2020-

H.pylori on tarttuva. H.pylori voidaan välittää suun kautta, myös ulosteen ja suun kautta ja läheisen kontaktin kautta. Tiivis yhteys H.pylori -infektiosta kärsiviin potilaisiin, kuten astioiden ja hammasharjojen jakaminen, voi aiheuttaa H.pylori -infektion.


Siksi potilaiden, joilla on H.pylori-infektio, on mentävä sairaalaan suorittamaan tarvittavat tutkimukset ajoissa. Jos H.pylori -infektioon liittyy gastriitti, mahahaava ja muut sairaudet, tällaiset potilaat on standardoitava tieteellisesti lääkäreiden ohjauksessa. Käytä antibiootteja H.pylorin hävittämiseen.


Lisäksi on tarpeen käyttää lääkkeitä, jotka estävät mahahappoa ja suojaavat mahalaukun limakalvoa. On suositeltavaa, että lääkitys säännellään lääkärin ohjauksessa. H.pylori -infektion estämiseksi on välttämätöntä kehittää hyvät hygieniatavat ja välttää hammashoitolaitteiden ja astioiden jakamista.


Tarkista nyt, onko Helicobacter pylori -infektio sisällytetty normaaleihin fyysisiin tutkimuksiin. Richen-tarjonta 13c urean hengitystesti on kultainen standardi h.pylorin havaitsemiseksi, se sisältää turvallisen, nopean ja ei-radioaktiivisen toiminnan, diagnoosiin tarvitaan vain 30 minuuttia.