Kuinka välttää tartunta perheenjäsenten keskuudessa?

- Aug 17, 2020-

Aterioiden jakaminen on yksi tärkeistä tavoista tartuttaa Helicobacter pylori. Perheen terveyden kannalta olisi otettava käyttöön julkinen syömäpuikkojärjestelmä ja jaettu ateriajärjestelmä;


Ruokailuvälineiden desinfiointi on erittäin tärkeää, ja vuodevaatteet ja tyynyt tulisi desinfioida usein;


Helicobacter pylori -infektiota sairastavien potilaiden oksentelu ja ulosteet on puhdistettava ja desinfioitava mahdollisimman pian;


Haavauma sairastavilla ihmisillä on myös riski levittää tauti, joten ole valppaana.


Seuraavat menetelmät voivat vähentää Helicobacter pylori -infektion mahdollisuutta -


Pese kätesi usein estääksesi Helicobacter pylorin pääsyn suuhusi käsien kautta; juo keitettyä vettä raakaveden sijasta, syö kypsää ruokaa ja älä syö raakaa ruokaa; harjaa hampaasi tiukasti, pidä hammashoitolaitteet ilmastoidussa paikassa, kiinnitä huomiota suuhygieniaan ja estä sairauksien pääsy suuhun.


Nyt kun Helicobacter pylori -testi on sisällytetty normaaleihin fyysisiin tutkimuksiin, tärkeintä on havaita H.pylori -infektio mahdollisimman pian.


Rikkaampi tarjonta13C-UBT-diagnostiikkatuotteet (13C-ureanhengitystestisarjat ja 13C-infrapunaspektrometrit), jotka sisältävät ei-invasiivisia, kivuttomia, turvallisia ja helppokäyttöisiä, joten se on täydellinen lasten, raskaana olevien naisten ja heikkojen vanhusten diagnosointiin.