Miten ehkäistä mahasyöpää jokapäiväisessä elämässä?

- Aug 19, 2020-

Nykyään työmme on yhä kiireisempää ja elämä paranee koko ajan, mutta vatsamme pahenee koko ajan! Mahalaukun ymmärtäminen, mahasyövän patogeenisten tekijöiden minimointi, varhainen tutkimus ja varhainen hoito ovat välttämättömiä! Millaiset ihmiset ovat alttiita vatsasyövälle?Helicobacter pylorin hävittämisen merkitys mahasyövän vähentämisessä!


Itse asiassa vatsasyöpä on eräänlainen syöpä, joka liittyy läheisesti elämään, ja on olemassa tietty ilmiö "perheen kokoontumisesta".


Ensisijainen syy on se, että perheellä on samanlaiset elintavat;

Toiseksi Helicobacter pylori tarttuu suun kautta ja perheenjäsenet tartuttavat ne yhdessä;

Kolmanneksi, vaikka syöpä ei ole geneettinen sairaus, sillä on tietty geneettinen alttius, eli jos perheessä on syöpäpotilaita, sairastut syöpään todennäköisemmin kuin toiset.


Siksi, jos joku perheestä on jo sairas, sinun pitäisi tarkastella jokapäiväistä elämääsi uudelleen nähdäksesi, onko sinulla samanlaisia huonoja tapoja, ja korjata ne mahdollisimman pian.

微信图片_20200819173208


『Kotisyntyisten ja ulkomaisten tutkimusten mukaan mahasyövän esiintyvyys Hp-infektiota saanilla on huomattavasti suurempi kuin ihmisillä, joilla ei ole Hp-infektiota; Hp:n hävittäminen voi vähentää mahasyövän esiintyvyyttä 39%, varsinkin ennen kuin mahalaukun limakalvon atrofialla on paras vaikutus.


Japanin "Hp Kyoto Global Consensus Report" -raportin mukaan vuonna 2015 kaikki Hp-positiiviset potilaat olisi hävitettävä. Tarkoituksena on vähentää mahasyövän 』