Kuinka estää H.pylori -infektio?

- Aug 28, 2020-

Yritä saavuttaa päivittäisessä elämässä säännöllisen ja määrällisen, helposti sulavan, pehmeän ruoan periaatteet ja vältä mausteista ruokaa. Kehitä hyvät hygieniatavat. Helicobacter pylori on erittäin tarttuvaa ja voi tarttua käsien, epäpuhtaiden ruokien, astioiden ja syrjinnän kautta.

Yritä säätää ruokavaliota ja ottaa käyttöön aterioiden jakamisjärjestelmä toissijaisten infektioiden välttämiseksi uudelleen tartunnan välttämiseksi paremmin.


Helicobacter pylori -infektiosta kärsiville potilaille poistettu oksentelu ja ulosteet on puhdistettava ajoissa ja desinfioitava niin paljon kuin mahdollista.


Pese kätesi usein. Kädet bakteerit ovat yleisimpiä. Vanhempien on kehotettava lapsia pesemään kätensä saippualla. Tämä voi tehokkaasti estää Helicobacter pylorin pääsyn suuhun käsien kautta.


Suuhygieniaan kiinnittäminen ja sairauksien pääsy suuhun ovat tärkeitä toimenpiteitä Helicobacter pylori -infektion, mahataudin ja mahasyövän ehkäisemiseksi. Monet Helicobacter pylori -infektion saaneet imeväiset ja pikkulapset liittyvät suuren väestön suusta suuhun ruokintaan.

0