Toivottavasti sinulla ei ole näitä kolmea oiretta.

- Sep 29, 2020-

Jos H.pylori sairastuu, ilmenemismuotoja on todennäköisesti kolme, toivottavasti sinulla ei ole kolmea oiretta.


Pahanhajuinen hengitys


Monet ihmiset kokevat pahanhajuista hengitystä aamulla nousemisen jälkeen. Pahanhajuinen hengitys ei liity vain suuonteloon, vaan myös vatsan H.pyloriin. Jos bakteerit heikentävät vatsaa pitkään, mahalaukun ruoansulatus- ja imeytymiskyky vähenee. Tämän seurauksena ruoan jäämät kerääntyvät vatsaan kaasun muodostamiseksi ja pyörtyvät suusta. Jos pahanhajuinen hengitys todetaan vakavaksi, sinun pitäisi mennä sairaalaan tutkittavaksi.


Närästys ja vatsakipu


Jos keho on saanut H.pylori-tartunnan, suolet ja vatsa stimuloituvat suuresti. Vatsan ja suoliston on erityttävä suuri määrä mahalaukun mehua helpotukseksi, joten vatsassa on pahoinvointia tai närästystä. Tämä tilanne liittyy enimmäkseen epäsäännöllisiin ruokailutottumuksiin. , Epäsäännöllisillä ruokailutottumuksilla on suuri vaikutus vatsaan, mikä lisää myös H.pylori-infektiota.Mahalaukun limakalvovauriot


Jokaisella on pahoinvointia ja oksentelua elämässään. Itse asiassa tämä voi olla, että H.pylori on tunkeutunut ihmiskehoon. H.pylori voi vahingoittaa mahalaukun limakalvoa. Se on altis epämukavuudelle, kuten pahoinvoinnille, oksentelulle, turvotusta ja vatsakipua. Useimmissa tapauksissa H.pylori lähettää sinulle signaalin. Tällä hetkellä meidän pitäisi tehdä kattava tarkastus ja ilmastointi ajoissa, jotta vältytään vakavammilta asioilta.