Onko H-pylori todella niin vaarallinen vatsallemme?

- Nov 10, 2019-

Monilla kroonisia sairauksia sairastavilla potilailla ei ole oireita varhaisessa vaiheessa, he näyttävät erittäin terveiltä ja tuntevat itsensä hyvältä. Mutta kun oireet ilmestyvät, se on jo keski- ja loppuvaiheessa. Nämä potilaat ovat hyvin yllättyneitä: olen aina ollut hyvä, kuinka yhtäkkiä olin niin sairas?


Monissa tapauksissa tämä johtuu korvauksista.


Esimerkiksi mahasyöpä. Nykyaikainen lääketiede on havainnut, että mahasyövällä on hyvät suhteet Helicobacter pylori -nimisen bakteerin kanssa. Kun bakteerit tartuttavat vatsan, ne jatkavat hyökkäystä vatsan soluihin aiheuttaen mahalaukun solujen kuoleman aiheuttaen gastriittiä. Vakavin on mahalaukun syöpä.


Mikä on perustavanlaatuisin ratkaisu? Tietenkin nämä Helicobacter pylori eliminoidaan. Mutta kehomme oma immuunijärjestelmä ei pysty siihen, ja se voi vain aloittaa vaihtoehdon, joka on nopeuttaa syvien mahalaukun kantasolujen jakautumista ja täydentää nopeasti kuolleita soluja. mikä tämä on? Tämä on korvausta. Tämä on väliaikainen vaihtoehtoinen ratkaisu.


Onko se kehomme tunteessa? Mahan toiminta on normaalia, ja yskö ei tunne. Kuitenkin, kun et tunne sitä, sota bakteerien ja mahalaukun solujen välillä on todella kovempaa. Lopuksi, kun ihmiset alkavat tuntea, se tarkoittaa, että korvaustoiminto ei ole pystynyt korvaamaan bakteerien aiheuttamia vaurioita. Kun tämä sota löydetään, se on todella vaarallinen.


burtologie