Elää vaarallisesti: Miten Helicobacter Pylori selviää ihmisenkin mahalaukussa

- Jul 27, 2016-

Elää vaarallisesti: Miten Helicobacter pylori selviää ihmisenkin mahalaukussa


Montecucco, C.

Artiklan luonto arvioita molekyyli solun biologia · Heinäkuuta 2001


Helikobakteeri on gram-negatiivisia BAKTEERI, erikoistunut ihmisenkin mahalaukussa ainutlaatuinen ekologinen lokero ominaista hyvin happamassa colonization-useimmat mikrobeja tappava sairaus. H. pylori ei joten hyvin jotta epäystävällinen että jälkeen ensimmäisen tartunnan, joka yleensä esiintyy varhain muodostaa elinikäisen krooninen infektio. Niche ole kilpailua ja kyky luoda krooninen infektio valinta tehdä H. pylori yksi menestyksekkäimmistä ihmisen bakteeri loinen, joka colonizes yli puolet ihmisen väestöstä.


H. pylori eristetty potilaat eri etninen alkuperä-ja maantieteellinen sijainti vertailu osoittaa niiden nukleotidisekvensseistä eristää samoin kuin ihmisellä. Tämä viittaa siihen, että tämä bakteeri oli jo läsnä ihmisten vatsassa, kun he lähtivät Afrikka asuttaa maailmaa yhteistyössä muuttunut niitä sen jälkeen. On siis todennäköistä primitiivisten ihmisten kärsi vatsakipuja, vaikka ensimmäinen kirjalliset selvitykset tehtiin antiikin Kreikan lääkärit ja Maha oli ensimmäinen described5 1586.


Useimmat tartunnan saaneet ihmiset ovat oireettomia kohtalainen tulehdus havaittavissa vain koepala ja histologia. Kuitenkin huomattava vähemmistö heistä (15 – 20 %) elämänsä aikana kehittää vakavia maha sairaudet, mukaan lukien mahan ja pohjukaissuolen haavaumien ADENOKARSINOOMAT ja vatsa LYMFOOMAT. Erilaisiin tuloksiin infektion uskotaan vaikuttaa merkittävästi liiallisiksi tai reaktio isäntä, bakteeri polymorfia ja ympäristötekijät.


Onnistunut elämän kestävä asuttamisen H. pylori ihmisen mahalaukun saavutetaan yhdistelmä, joka kohdistaa eri haasteet ankarissa olosuhteissa H. pylori syntetisoi ureaasin puskurin pH lähiympäristössään vatsassa. Helicoidal muotonsa ja toimintaa flagella anna sen cross paksu Lima vuoraukseen vatsassa. H. pylori sitoo sitten LEWIS-ANTIGEENEJÄ nykyisen isännän mahalaukun solujen, ja se erittää tekijöitä, jotka houkuttelevat ja edistää tulehdussolujen sekä monikäyttöinen toksiini VacA. Lopuksi läsnäolo cag patogeenisuus island, 40 kb-DNA, joka koodaa tyyppi IV eritystä järjestelmää, näyttää sykemittari bakteerin ja ulkonäkö patogeenisen piirteitä tarvittavat.