Puheenjohtaja EHMSG professori Tohtori Georgina Hold Test Richen Urea 13c Breath henkilökohtaisesti

- Jul 13, 2020-

European Helicobacter and Microbiota Study Group (EHMSG) Week -viikolla Barcelonassa vuonna 2019 Richen kutsui EHMSG-professorin tohtori Georgina Holdin puheenjohtajan ja ryhmän jäsenet richenin järjestämään konferenssiin.

微信图片_20200713163042

Richen julkaisee uuden mallin 13c infrapunaspektrometri: IR-force 200P


IR-force 200P ulkopinta on suunnitellut Maserati joukkue. Se on varustettu windows-järjestelmä ja on itsenäinen. Tietokonetta, tulostinta ei tarvitse liittää, ja laite vie vähemmän tilaa ja on helpompi käyttää.


Optinen polkujärjestelmä päivitetään versioon 2.0, joka on varustettu lämpötilansäätötoiminnolla, pidemmällä käyttöiällä ja paremmalla tunnistustarkkuudella.

微信图片_20200713163111


Richen urea 13c hengenvetoon testiominaisuudet: rakeinen annosmuoto ja happamoittava kaava


Rakeinen annostusmuoto:Kun rakeiden annostusmuoto on muotoiltu liuokseksi, se voi kestää 0 hajoamisaikaa poistaa ero testituloksissa, jotka johtuvat mahalaukun muiden annosmuotojen hajoamisesta.


Acidifying kaava:Happamoituva kaava voi aktivoida h.pylori ureaasi toimintaa, estää non-h.pylori ureaasi toimintaa, hidastaa mahalaukun tyhjenemistä, tehdä 13c urea täysin kosketuksissa h.pylori, vähentää vääriä negatiivisia ja vääriä positiivisia havaittu 13c urea hengenvetoon testi parantaa tarkkuutta 13c urea hengenvetotesti.

1


Seminaarin jälkeen, puheenjohtaja EHMSG professori Dr. Georgina Hold oli erittäin kiinnostunut uusista laitteista IR-force 200P ja päätökseen koko prosessin havaitsemiseksi H.pylori avulla dr. Attilio, Global Marketing Director of Richen Group.


Testin jälkeen professori Tohtori Georgina Hold sanoi: "13C-UBT on paras lähestymistapa H.pylori-infektion diagnosointiin. Maku oranssi maku on helppo hyväksyä.  Olen erittäin iloinen voidessani olla negatiivinen ja kiitos Richen."


h.pylori infection test