Richen: World Leader Of 13C ureahengitystesti Technology

- Mar 16, 2017-


Richen: Maailman johtava 13C ureahengitystesti Technology


13C UBT SYSTEM.jpg


https://www.youtube.com/watch?v=BUSz262Udx8


Hengitysvälien, tunnemme todellisen olemassaolon.

Hengitysvälien, tunnemme kaunis maailma.

Hengitysvälien, elämämme mitataan.

 

Kuten maailman johtava ureahengitystestiä tekniikka, Richen Group integroitu ei-invasiivisia, nopea ja turvallinen testi filosofia nykyaikaisen terveydenhuollon jälkeen jatkuvan innovaation ja pitkäjänteistä työtä, ja kehittänyt sarjan 13C Infrapuna Spektrometrit ja 13C ureahengitystesti kittejä sairaus ruoansulatuskanavan diagnosointiin ja hoitoon. Vatsa sairaudet voidaan havaita vain läpi potilaan hengityksen kautta ei-radioaktiivinen tavalla. Nyt meidän 13C UBT tuotteet avainasemassa suosio ja soveltaminen puhalluskoe Kiinassa, jopa koko maailmassa.

 

Helikobakteeri on tehnyt merkittävän panoksen sairaus ruoansulatuskanavan. Richen 13C infrapuna spektrometrit voidaan havaita ja diagnosoida helikobakteeri-infektion tarkasti läpi runsaasti 13C.


Vastatakseen vaatimuksiin eri markkinoilla, Richen Group suunniteltu eri malleja.


Kahden kanavaa laite (HGIR-Force 200)

Sisäänrakennettu mini tulostimessa, se on erittäin kevyt ja kätevä ja sopii osaston vähemmän lääkärintarkastus tai mobiili tutkimus.


Kymmenen kanavaa laite (HGIR-Force 300)

Dual-core teknologia ja tehokas tietokanta, voi testata 5 näytesarjaa samanaikaisesti.


Kuusitoista-kanavat laite (HGIR-Force 600)

Nopea elektroninen kiintolevy, on eräänlainen all-in-one kosketusnäytöllä kone. Kosketusnäyttö on pyöritettävä ja tukee käsialan input.


Uudet Kymmenen - kanavaa laite (HGIR-Force 300 Plus)

Voita 8 Käyttöjärjestelmä hyväksyy quad-core ja koko kosketusnäyttö tietokone korvata vanhoja pöytätietokoneen. Laitetta ohjataan Bluetooth HUB ja testitulos voidaan tulostaa suoraan WiFi paneelin tietokoneen. Ja paneeli voidaan muuttaa kohtaamaan tahansa suuntaan. Tämä laite voi testata 5 henkilöä jatkuvasti kerta.


Kaikissa laitteissa on näkyvä merkkiä korkea tarkkuus ja vakaus. Tarkkuus on jopa 0,25 ‰. Ja laitteet ovat saaneet Kiinan SFDA hyväksyntä ja CE-todistus ja viedä yli maassa ympäri maailman.

 

Heliforce 13C-ureahengitystesti Kit on ainoa avulla acidizing kaavaa kotimaan tehokkaasti aktivoida lepotilassa helikobakteeri. Valmistettu kansainvälisesti sovellettu rakeisessa annostusmuodossa, se imeytyy helposti ja hajallaan, ja voi kattavasti tunnistaa H. pylori vatsassa, jolloin tulos tarkempi.


Heliforce 13C ureahengitystesti kit on turvallinen, tarkka, nopea, kätevä ja saasteita, myrkkyä ja säteily. Nyt se on tullut kultainen standardi helikobakteeri havaitsemiseen.


Richen henkilökunta johdonmukaisesti pitää kehittää kansallisia lääketieteellisen teknologian, palvelu ihmisten terveydelle niiden liiketoiminnan filosofia, ja omistautua kehittämiseen, valmistukseen, myyntiin ja huoltoon korkean teknologian lääketieteellinen tuote.


Se on elämän kunnioitus ja vastuu yhteiskunnalle että kaikki Richen henkilökunta laittaa heidän sydämensä osaksi kehitystä kansallisten lääketieteellisten palvelujen ja ihmisten terveydelle.


Välillä hengitystä, mennään syvälle joka puolella maailmaa, ja omaksua sininen taivas.