Tutkijat kehittävät laitteen havaita 17 eri tautien – vain potilaan hengitys

- Dec 26, 2016-

As kaukaa kuin 400 eaa, Hippokrates ilmoitti hänen opiskelijoiden haju niiden potilaiden breathto tunnistaa, jos ne huonosti.

Nyt tutkijat Amerikassa on keksitty järjestelmä, joka ei vain, että vain hieman enemmän tieteellisesti.

Uusi analysaattorin käyttää nano-säteiltä henkilön hengitys tarkka koostumus.


Että on etevä jotta huomata "allekirjoitus" jonkin 17 vakavia sairauksia, munuaissyöpä Parkinsonin tauti.

Uloshengitysilman typpipitoisuutta sisältää typpeä, hiilidioksidia ja happea sekä pieniä määriä yli 100 kemikaalia, mutta kunkin aineen suhteellinen määrä vaihtelee henkilön terveydentila.


Writing lehdessäACS Nano, tutkijat kuvailevat, miten ne analysoidaan tuloksia tekoäly tekniikoita luokitella ja diagnosoida edellytykset.

He havaitsivat, että tautiin tuottaa ainutlaatuinen haihtuvat kemialliset breathprint perustuu eri määriä 13 komponentteja.


Niistä kävi myös ilmi, yksi taudin esiintyminen ei estäisi muiden havaitseminen.

Tekniikka mahdollistaa edullinen ja kannettava breathlyser-tyyli-laitteen, joka maksaa niin vähän kuin £24 ja pystyy seulontaan eri sairauksien noninvasiiviset tavalla.


Johtaa kirjailija professori Kari Haick sanoi: andquot; Olemme huomanneet, että yhtä meidän jokaisen on yksilöllistä sormenjälkeä, olemme tutkineet tauteja on ainutlaatuinen hengitys, tulostaa, ja #39, signatureand #39; kemiallisten aineosien.

andquot; Meillä on laite, joka voi syrjiä niitä, jotka on tyylikäs ja affordable.andquot;


Viime vuosina tutkijat ovat kehittäneet kokeellinen hengitys analysaattoreiden mutta useimpien keskittyä yhden tyypin sairaus, kuten syöpää.