Jotkut yksimielisyys Helicobacter Pylori -infektiosta

- Jul 17, 2020-

Helicobacter pylori (H. pylori), gram-negatiivinen bakteeri, joka kolonisoi ihmisen vatsan, on kehittynyt ihmisten kanssa kymmeniä tuhansia vuosia. Merkittävät todisteet tukevat H. pylorin keskeistä roolia ruuansulatuskanavan yläosien sairauksien, mukaan lukien peptinen haavauma ja ei-sydäns mahalaukun syöpä, patogeneesissä. Toisin kuin muut kehittyneet maat, mahalaukun syöpätaakka on edelleen korkea Japanissa, missä se on toiseksi tärkein syöpäkuolemien syy, ja sen vuosittainen kuolemantapaus on noin 50 000. Syynä pitkittyneeseen korkeaan mahalaukun syöpään on monta tapaa, mutta suurimpana vaikuttajana näyttää olevan H. pylori-infektion korkea esiintyvyys, jonka Asaka et al: n vuonna 1982 tekemässä tutkimuksessa yli 40-vuotiaiden japanilaisten aikuisten keskuudessa ilmoitettiin olevan jopa 80%. . Tällä hetkellä noin 40% japanilaisesta aikuisväestöstä on arvioitu saaneen H. pylori.


0


vuodesta 2013 Japanissa , ja H. pylorin hävittäminen on noussut nopeasti. Tällaisissa olosuhteissa , JSHR on tarkistanut H-diagnoosin ja hoidon ohjeita kolmannen kerran pylori-infektio ”ensimmäistä kertaa 7 vuodessa. Menetelmät Ohjekomitea piti 10 kokousta. Vuoden 2009 suuntaviivojen laatimisen ja maaliskuun 2016 välisenä aikana julkaistuja artikkeleita tarkistettiin ja luokiteltiin todistustason mukaan; lausuntoja tarkistettiin tämän katsauksen perusteella. Pyydettyään julkisia kommentteja , tarkistetut lausunnot viimeisteltiin Delphi-menetelmällä. Tulokset H.: n peruskäytännössä ei tapahtunut muutosta pylori-tartuntatauti on käyttöaihe hävittämiselle. Muut sairaudet, joiden oletetaan liittyvän H.: hen pylori-infektio lisättiin indikaationa.


Tällä hetkellä Japanissa Helicobacter pylori -infektio esiintyy pääasiassa lapsenkengissä, ja pääinfektio on perheinfektio.

Japanissa useimpien mahasyöpätapausten syy on Helicobacter pylori -infektio. Potilailla, jotka eivät ole saaneet Helicobacter pylori -tartuntaa, on erittäin alhainen mahalaukun syövän riski. Helicobacter pylori -infektio lisää erittelemättömän mahasyövän riskiä ja lisää myös erilaistuneen mahasyövän riskiä.

Hävittäminen H.pylori voi vähentää mahalaukun syövän riskiä. Infektion varhainen hävittäminen on tehokkaampaa estämään mahalaukun syöpää.