Split Ateriat ovat tärkeitä estää H.pylori infektio ja COVID-19

- Jul 24, 2020-

Koska puhkeaminen COVID-19, yllään naamarit, pestä kädet usein, ja menee ulos harvemmin on tullut yhteinen käytännesäännöt ihmisille epidemian ehkäisy-ja valvontavaiheessa. Erityisesti useiden kokoontumisten aiheuttamien COVID-19-tapausten jälkeen julkisten syömäpuikkojen ja splitin käyttöä koskevat pyynnöt ovat yhä suositumpia.

Advocate jakaa aterioita, estää covid-19 ja estää leviämisen Helicobacter pylori.


H.pylori on ainoa mikro-organismilaji, jonka tiedetään selviytyvän mahahaposta. Se on tunnustettu Maailman terveysjärjestön luokan I syöpää aiheuttavan syöpäsyövän, ja syöpäriski on vahvistettu.


Tiedot osoittavat, että Helicobacter pylori -infektio lisää mahasyövän riskiä 2,7-12 kertaa. Jos infektiota ei ole, vähintään 35%-89% mahalaukun syöpä ei tapahdu.


Helicobacter pylori tarttuu pääasiassa syljen kautta. Infektion jälkeen useimmilla ihmisillä ei ole ilmeisiä oireita, mikä aiheuttaa monille ihmisille ei tiedä, että he ovat saaneet tartunnan.


Kun syöt perheen ja ystävien kanssa, astiat värjätään syljellä bakteereilla, joka tulee ruokaan ja syövät muut. Jos henkilö on gastriitti itse tai on suvussa mahasyövän, riski syöpä on kerrotaan.


Pysy kaukana Helicobacter pylorista, on todella tarpeen jakaa ateriat!