H.pylori -infektion oireet vauvoilla

- Oct 14, 2020-

Imeväiset ja pienet lapset ovat erittäin alttiita H.pylori -infektiolle, kun heidän vanhempansa eivät kiinnitä huomiota ruokavalioonsa. Siksi vauvan&# 39: n ruokien ja astioiden pitäminen puhtaana on avain H.pylori -infektion estämisessä. Joten mitkä ovat H.pylori-infektion oireet vauvoilla? On erityisesti seuraavia näkökohtia:


(1) Jos H.pylori-infektio on infektion alkuvaiheessa, vauva voi ilmetä: ajoittainen ruokahaluttomuus, ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, oksentelu, epämukavuus happamat röyhtäykset ja joskus ajoittainen vatsakipu ja turvotus.


(2) Jos H.pylorin infektiota ei voida hoitaa tehokkaasti pitkään, vauva voi ilmetä fyysisenä painonlaskuna, nirsoisena ja suhteellisen heikkona energiana kuin samanikäiset lapset. Se antaa ihmisille usein keltaisen ja ohuen ihon ja aliravitsemuksen tunteen.


(3) Jos vauva on saanut tartunnan H.pylorilla monien vuosien ajan, voi vakavissa tapauksissa esiintyä vatsan perforaatiota, joka voi ilmetä voimakkaana vatsakivuna, kuumeena jne.


Edellä esitetyn perusteella, vasta kun vauva on saanut tartunnan H.pylorilla, ilmenevät vastaavat oireet. Vanhempien tulisi kiinnittää huomiota aktiiviseen ennaltaehkäisyyn ja oikea-aikaiseen diagnosointiin ja hoitoon.