Matka Bhutanissa - Rakkaus ilman rajaa

- Mar 15, 2019-

Tunsin aikaisemmin, että Bhutan on pieni maa, joka rajoittuu Kiinaan eikä ole muuta ymmärrystä. Uuden vuoden alussa yritys tuli Bhutaniin ensimmäisenä UBT-testausvalmistajana. Olen onnellinen olla insinööri, joka tulee Bhutaniin kouluttamaan asiakkaita, jotta saisin syvemmän käsityksen tästä maasta.

微信图片_20190315122738

Koska Kiina ei muodollisesti perustanut diplomaattisuhteita Bhutaniin, se voi tulla Bhutaniin siirtymällä Nepaliin. Koska tiesin, että haluan kulkea Himalajan läpi, haluaisin nauttia näkymästä lumipeitteisille vuorille, joista on näköala ikkunaan. Saman lennon lentokoneissa on monia Euroopan matkailijoita. Lennon päällikkö ei pääse vuorelle ja esittelee sen nimen ja ominaisuudet. Kun matka on kulunut tunnin kuluttua, saapuu Paron lentokentälle klo 12.00 paikallista aikaa. Juuri laskeutui koneesta, ja sinistä taivasta ja valkoisia pilviä ja vuorien kauneutta houkutteli välittömästi. Pekingin kansainväliselle lentokentälle, Soulin Incheonin kansainväliselle lentokentälle ja Riyadhin King Khalidin kansainväliselle lentokentälle verrattuna Paro Airport -alue on poikkeuksellisen pieni, ja muutamat lentokoneet pysäköidään säästeliäästi. Lentokentän kävijät tulevat maahanmuuttoon. Maahanmuuttomuodollisuuksien jälkeen koko prosessi oli hyvin sileä, ja sitten sain matkatavarat ja etsin yhteydenottooppaan.

微信图片_20190315143616

Se, joka sai minut, oli eläkkeellä oleva eversti nimeltä Kaodo. Toisin kuin opas, Mr.Kodo oli täynnä valkoisia hiuksia ja hänellä oli vielä valkoinen vuohi. Hän kysyi minulta, onko matka sujuvaa. Ilmaisi kunnioituksensa ja tervehdyksensä vanhuksille. Koska sairaala on Thimphun pääkaupungissa, meidän täytyy ajaa yli tunnin. Koko tie on Chongshanin välissä. Tien puolella näet löysät talot ja hitaasti virtaavat purot rinteellä. Haukkamies, joka myy paprikat tiellä.

微信图片_20190315134722

Saavuttuaan Thimphuun Mr.Kodo otti minut paikalliseen ravintolaan syömään. Paikallinen ruoka ja maku ovat suunnilleen samanlaiset kuin meidän, ja haltija puhui meille hyvin ystävällisesti aterian aikana.


Kun majoitus oli järjestetty, tulimme sairaalaan keskustelemaan koulutusajasta. Tapahtui tapasin japanilaisen endoskooppiyhtiön ja tulin tänne koulutukseen. Vanha professori (oikea 1) houkutteli instrumenttimme ulkonäöstä. Lyhyen esittelyn jälkeen kehuimme instrumentteja. Olen myös oppinut, että tämä on hyvin tunnettu vanha tutkija Japanissa ja on opiskellut HP: n alalla 30 vuotta. Joten vaihdoin käyntikortteja vanhan professorin kanssa ja otin valokuvia.

微信图片_20190315122808


Bhutan on uskonnollinen maa, jolla on uskonnollinen usko. On uskonnollisia elementtejä kaikkialla, ja on olemassa erityisiä kohteita, jotka näyttävät uskonnollisia vakaumuksia sekä nähtävyyksissä että kaupoissa. Yhteys- ja ymmärryspäivän kautta ymmärrän vihdoin, miksi Bthuanin ihmisillä on suuri onnellisuusindeksi: valtio tarjoaa ilmaista koulutusta ja hoitoa, eikä asuntojen paineita ole paljon. Henkisten uskomusten vuoksi Bhutanin kansat ovat yksinkertaisia ja vieraanvaraisia. Ihmisten harjoittama aineellinen elämä ei ole niin vahva, vaikka elinolosuhteet olisivat normaaleja, ihmiset voivat elää ja työskennellä rauhassa.


Laitteemme toimitettiin Jigme Dorji Wangchuckin kansallinen sairaala. Tämä sairaala on valtion tukema laajamittainen, hyvin varustettu julkinen sairaala. Kun olet oppinut, että Dr. Gerwin ja eversti Kaodo toimittivat sairaalaan laitteita ja reagensseja maksutta, ja tarjosi ilmaisia tarkastuksia Bhutanilaisen terveydelle, yritys päätti myydä laitteita alennusperiaatteella, joka on paljon pienempi kuin markkinat hinta, jotta maat, joilla on suhteellisen heikko talous, kykenevät havaitsemaan Helicobacter pylorin täysin osoittavan yrityksen tehtävän: palvelemaan kaikenlaisen ihmisen hyvinvointia.

微信图片_20190315122818


Koulutuspäivänä oli myös jakso: Ensimmäistä kertaa Japanissa endoskooppiset tuotteet koulutettiin, mutta he eivät olleet saapuneet sairaalaan viimeisen puolen tunnin aikana. Kun valmistelin oppimateriaaleja ulkona, yhtäkkiä kolme tai neljä vanhaa, jotka olivat pukeutuneet tiibetiläisiin puvuihin, tulivat taloon, ja muut henkilökunnan jäsenet panivat pitkään Hadan instrumentteihimme. Mökki oli hiljainen, ja vanha mies alkoi lukea pyhiä kirjoituksia ja otti pienen kulhon täynnä jyviä. Toista ajoittain kourallinen riisiä ja ripottele se välineillemme. Koska se oli ensimmäinen kerta, kun tapasin tällaisen kohtauksen (aiemmin asennuskoulutusta ei koskaan kohdattu), olin tappiolla, joten menin taloon ja valmistuin siunaustilaisuudessa muiden ihmisten kanssa.

微信图片_20190315153026

Pyhien kirjoitusten päätyttyä suoritettiin laitteiden nauhojen leikkaus- ja tuotesertifikaatin luovutusseremonia. Kun kaikki tämä on tehty, se on minun vuoroni. Ehkä se oli järkyttynyt tällaisesta suuresta kohtauksesta. Aluksi valtioni oli jännittynyt. Tavanomaisen sileän PPT: n edessä oli virhe. Onneksi perusteellisen koulutuksen myötä kaikki palasi tuttuun suuntaan. Koulutuksen aikana oli kysymyksiä ja vastauksia, ja lääkäri teki myös aloitteen selittää lisää HP: hen liittyviä tietoja. Tänä aikana otimme vastaan kaksi vapaaehtoista testata ja näyttää koko tarkastusprosessin selkeämmin käytännön tavalla. Kun koulutus oli ohi, olin utelias ja kysyin Kaodon isältä, miten seremonia on käynnissä tänään. Mr.Kodo kertoi minulle, että tämä avajaisjuhla on paikallinen perinne ja että uusi hanke on rukoiltava sairaalassa. Avajaisjuhlan osanottajat ovat kaikki sairaalan tärkeitä johtajia. Kun olin huolissani valmistelun riittävyydestä, isäni kertoi minulle, että tämän päivän koulutus oli erittäin onnistunut, ja jokainen on oppinut käyttämään ja päivittäistä huoltoa.

微信图片_20190315122845

Lyhyt matka on ohi, ja olen hyvin kiitollinen Mr.Kodolle siitä, että hän hoiti minua ja sairaalan johtoa kiinnittämään huomiota tuotteisiimme. Olen erittäin iloinen voidessani tulla Bhutanin sairaalaan koulutusta varten ensimmäisenä UBT-hengityskokeen valmistajana. Toivon, että yhtiön tuotteet tuovat hyötyä useammille ihmisille.