Mitä tiedämme edut H. Pylori hoito lapsuuden

- Aug 01, 2016-

H. pylori-infektion esiintyy maailmanlaajuisesti ja hankitaan yleensä varhaislapsuudessa. Tämä infektio yleensä menee huomaamatta vuoden alku, koska ei saa tietyllä tähdistö kokemuksista-toms. Kun H. pylori-infektion voi jatkua loputtomiin pois hoito, osoittavat, että akuutti infektio voi esiintyä ja ratkaisemaan spontaanisti ennen havaittavissa vasta-aineiden kehittymisen. Krooninen H. pylori-infektion on lähes aina accom-panied krooninen gastriitti ja on mukana taudinaiheuttaja esis pohjukaissuolihaavan ja mahahaavan harvemmin mahalaukun syöpä. Krooninen gastriitti ja mahahaava tauti ovat yleisempiä vanhemmat ja pienituloisten populaatiot. Krooninen H. pylori liittyvä gastriitti on yleensä oireeton erityi-sesti lapsilla. Oire taudin H. pylori-infektion yleensä johtuu pitkäaikainen tulehdus ja esiintyy pääasiassa aikuiset.


Eri tutkimuksissa on tutkittu liittyvät H. pylori-infektion aiheuttaa extragastric tauteja kuten välikorvatulehdus, ylähengitysteiden infektiot, parodontiitin, ruoka-aineallergiat, kätkytkuoleman, idiopaattinen trombosytopeeninen purppura ja lyhyt stat-ure erilaisia hypoteeseja. Tällä hetkellä ei mitään selkeää näyttöä siitä, että H. pylori on rooli patogeneesin näitä ehtoja.


Tutkimukset H. pylori-infektion raudanpuute chil-lapset suhteen on ollut ristiriitaisia tuloksia. Vuonna 2011 Euroopan ja Pohjois-Amerikan yhteiskuntien Lastentautien Gastroenterology, Hepatology ja ravitsemus (ESPGHAN ja NASPGHAN) julkaistiin päivitetty H. pylori-infektion lapsilla hallinnointia. Näiden suuntaviivojen, kehitetty systemaattista arviointia todisteita, kuului suosituksia Lastenlääkärit tutkimiseen ruoansulatuskanavan oireita. Suuntaviivoissa täsmennetään, että "test ja hoitoon" lähestymistapa, strategia, joka käyttää noninvasive testi kuin ylemmän ruoansulatuskanavan endoskopia H. pylori-infektion diagnosoida ja hoitaa potilaita myönteisin tuloksin ei tus teltavaa lapsipotilaille lukuun ottamatta määrätyissä olosuhteissa.


Toisin kuin suuntaviivoista aikuisväestössä H. pylori testaus ei suositella lapsille esittää toiminnallinen vatsakipu. Testi- ja hoitoon strategia on tus teltavaa, lapsille, jotka ovat ensimmäisen asteen sukulaisia ollut mahalaukun syöpä. Suuntaviivat Suosittelen, että H. pylori-infektion testaus pitää lasten tulenkestävät lonkkamurtuman jälkeen muita syitä sulkea pois.


Hoito, jotka ovat tehokkaita poistamaan lasten H. pylori infektioiden tunnistaminen on edelleen haaste, erityisesti levinneisyys populaatiot, jotka usein kokevat korkeilla taajuuksilla mikrobilääkkeiden vastus ja hoidon epäonnistumisen.


2011-ohjeissa suositellaan monitor-ing antibiooteille vastustuskykyisten H. pylori paikallinen levinneisyys

kantojen lapsia ja nuoria ja räätälöidä hoito vastaavasti. Politiikan analysointi osoittaa, että H. pylori testata ja hoitoon strategiat kohdistuvat aikuisten kohtalaisen suuri riski H. pylori aiheuttama DIS-helppous on todennäköisesti on kustannustehokasta estää ruoansulatuskanavan sairaudet vastuussa suuri tautikuormituksesta. Tunneta, mutta terveydellistä hyötyä lapsille poistaa tämän tartunnan. Teimme järjestelmällinen näyttöä terveyshyödyt lasten käsittelyyn, jossa H. pylori-infektion.