Mikä rooli helikobakteeri Play mahasyövän?

- Mar 27, 2017-

Mikä rooli helikobakteeri Pelaa mahasyövän?

M Asaka, H Takeda, T Sugiyama, M Kato


Abstrakti


Useat todisteet tukevat assosiaation helikobakteeri-infektion ja mahasyövän. Natural History helikobakteeri-liittyvä gastriitti on väistämätön eteneminen lopulta johtaa mahalaukun surkastuminen.

Yleensä tämä prosessi vaatii välillä 20 ja 40 vuotta. Atrofinen gastriitti on laajalti pidetään esiasteleesio suolen tyyppiä mahasyövän. Lisäksi alueilla, joilla on korkea esiintyvyys helikobakteeri-infektion, on myös korkea esiintyvyys mahasyövän.

Vahvaa näyttöä Kolmen retrospektiivisen tutkimuksista osoittaa mahalaukun syövän riski on nelinkertaistunut helikobakteeri-positiivisille. Useat retrospektiivinen tutkimukset ovat myös vahvistaneet, että helikobakteeri-infektion liittyy mahasyövän, varsinkin nuoremman sukupolven, varhainen mahasyövän ja sydämeen liittymättö- mahasyövän.

Helikobakteeri yksin ei todennäköisesti vastaa mahasyövän. Pikemminkin se voi tarjota sopivan ympäristön, mukaan lukien krooninen gastriitti ja suoliston metaplasiasta neoplastisen muutoksen. Tunnustaminen assosiaation helikobakteeri-infektion ja mahasyövän on johtanut suurta muutosta painotetaan syy taudin.

Tutkimus Helikobakteeri on kiinnittänyt huomion merkityksestä kroonisen tulehduksen ja heikentynyt isännän puolustusmekanismeja tekijöitä mahasyövän. H. pylori-infektio johtaa muutoksiin monia tekijöitä, jotka ovat tärkeitä patogeneesiin mahalaukun syövän, mukaan lukien C-vitamiinipitoisuus mahanesteen, reaktiivisen hapen aineenvaihduntatuotteiden, ja epiteelisolujen proliferaatiota.

Organismin hävittämistä voidaan kumota nämä muutokset. Siksi hävittäminen H. pylori tartunnan saaneiden voisi olla reitti estetään mahalaukun syövän, vaikka monet kysymykset ovat edelleen tehokkuudesta tätä strategiaa.


"Gastroenterology", 1997, 113 (6 Suppl): 56-60